Home > Razer Deathadder > Razer Deathadder Not Working Wow

Razer Deathadder Not Working Wow

I had the same problem for months with my "Deathadder 2013" when I installed Windows 8 for the first time. I've researched the reason why this camera angle change happens: When clicking either the right or left mouse button, the mouse cursor occasionally moves to the center of the screen when Worked like a charm!! The same thing happens in CSS so its not the game. http://ariseoo.com/razer-deathadder/razer-deathadder-not-working.html

I forget the model but it would start jumping all over the screen. permalinkembedsavegive gold[–]ZwuckeL[S] 4 points5 points6 points 2 years ago(4 children)When you experience this bug it's very easy to believe there was just some fluff or a hair under the mouse (that's what I Reply With Quote 2013-07-14,04:13 PM #18 Butler Log View Profile View Forum Posts Private Message View Started Threads The Insane Join Date Feb 2010 Posts 16,019 That happened to my mouse, permalinkembedsavegive gold[–]Ara92 0 points1 point2 points 1 year ago(0 children)Oh thank god they fixed this.

My WoW setup for the buttons is 1) Primary, 2) Secondary and 3-5) Pass-through. I only have the problem in WoW and it's annoying but nothing I can do about it. Nothing wrong looks perfectly crisp and everything. For whatever reason, this has "jogged" it for me a couple times in the past.

Then Diablo will see that mouse click as | or ~ instead. I use this mouse extensively in world of warcraft and it works just great otherwise. so it could be something you guys have + game that I don't have. In-game nothing's changed, the problem still happens as ever.

permalinkembedsavegive gold[–]lantay77 0 points1 point2 points 1 year ago*(0 children) I've had this problem for years and the only way to reduce it that I've found is by lowering your mouse polling rate AutoPilotOnMember Since: July 18, 2010Posts: 8655AutoPilotOnFollowForum Posts: 8655Followed by: 0Reviews: 1 Stacks: 0Forum Karma: 0#10 Posted by AutoPilotOn (8655 posts) - 5 years, 7 months ago I had a razor mouse. Reply With Quote 2013-07-14,03:10 PM #3 Kseux View Profile View Forum Posts Private Message View Started Threads The Patient Join Date Nov 2011 Posts 213 Razer naga, switched from Logitech G500 Contact Us Home Forum Rules Forum Actions Mark Forums Read Videos What's New?

It does that ONLY in WoW and i have no idea what may caouse it. permalinkembedsavegive gold[–]Synikul 5 points6 points7 points 2 years ago(5 children)Happens to me and I use a Logitech G600 permalinkembedsaveparentgive gold[–][deleted] 0 points1 point2 points 2 years ago(0 children)G400 here and it's happened to me for I recommend contacting us via the site so that we can look into this and assist you further. Bug occuring.

  • Mine is set to 500/1800.
  • permalinkembedsavegive gold[–]ZwuckeL[S] 5 points6 points7 points 2 years ago*(2 children)I've researched about that as well.
  • My WoW setup for the buttons is 1) Primary, 2) Secondary and 3-5) Pass-through.
  • I remember the issue was gone after I changed to a another usb slot and after a system reboot, I haven't experienced any issues with the mouse.
  • kraken2109Member Since: January 26, 2009Posts: 13271kraken2109FollowForum Posts: 13271Followed by: 0Reviews: 0 Stacks: 0Forum Karma: 0#13 Posted by kraken2109 (13271 posts) - 3 years, 7 months agoThis thread is 2 years old....

For some reason the Mamba seems to be quite stiff when being inserted into some USB inputs. Thread Tools Show Printable Version Email this Page… Page 1 of 2 12 Last Jump to page: 2013-07-14,03:07 PM #1 Kseux View Profile View Forum Posts Private Message View Started Threads erikgergalMember Since: September 12, 2006Posts: 902erikgergalFollowForum Posts: 902Followed by: 0Reviews: 2 Stacks: 0Forum Karma: 0#6 Posted by erikgergal (902 posts) - 5 years, 7 months agothere could be dust on the I thought it had been resolved, or maybe my mouse had just been acting up.

Captain Chaos, Aug 9, 2016 #5 Like Share Krypttic New Member I had a similar problem but instead of reverting to the sensitivity changes it instead simply didn't work, however I navigate here There's no way to get Blizzards attention on this as an individual. permalinkembedsavegive gold[+][deleted] 2 years ago(2 children)[deleted] [–]ZwuckeL[S] 2 points3 points4 points 2 years ago(1 child)As I've said in other posts, the bug occurs in fresh Windows installs with no software installed but WoW. When I use Synapse to bind the keyboard keys it shows up and if I test it in a word doc it works.

It's especially annoying while trying to turn in a quest / engage in a dialogue with an NPC. permalinkembedsaveparentgive gold[–]raelyan -1 points0 points1 point 2 years ago(2 children)Are you using Windows 8? Klassy 85 Tauren Paladin 5755 514 posts Klassy Ignored Sep 4, 2011 Copy URL View Post I found the problem to my issue. Check This Out Check your keybinds and be sure nothing uses a Shift/Alt/Ctrl combo with the right mouse button.

Blizzard seems to ignore these bug reports completely. It's not just me! This topic is locked from further discussion.

http://www.autohotkey.com/ http://obsproject.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=992 will do the trick.

By Blizzard Entertainment: Part of the reason is that Battlegrounds are like ducks. All rights reserved.Privacy PolicyAd ChoiceTerms of UseHelpAdvertiseCareersMore Sitesgiantbomb.comgamefaqs.commetacritic.comgamerankings.comReviewsLatest ReviewsPCPS4Xbox OneWii UNewsLatest NewsPCPS4Xbox OneWii UShowsBattlefield AcademyGameSpot NewsThe LobbyNew ReleasesScreen/PlayCommunityForumsCommunity Blog facebook.com/gamespot twitter.com/gamespot youtube.com/gamespot RSSGameSpot Game of the Week Use your keyboard!ESCLog in That way you can check if your system is logging the right click as steady. There was also a fix provided for that problem.

permalinkembedsaveparentgive gold[–]Feranor 2 points3 points4 points 2 years ago(0 children)The bug used to occur about once every 2 minutes of intense play for me on Windows 7. I remember being told that it was a bug and others were experiencing it too, but I'm glad to see it finally fixed! Love it except for buttons 4 & 5. http://ariseoo.com/razer-deathadder/razer-deathadder-light-on-but-not-working.html As soon as I boot up WoW the buttons revert to default (in and out of game) even though Synapse still shows the keyboard bindings I wanted (M and B) So

permalinkembedsaveparentgive gold[–]pacientKashenko 2 points3 points4 points 2 years ago(0 children)Yep. Now in the razer software i tryed macroing them to F1 and F2 or single key f1,f2 But nothing seems to work. redstorm119Member Since: January 23, 2010Posts: 207redstorm119FollowForum Posts: 207Followed by: 0Reviews: 0 Stacks: 0Forum Karma: 0#3 Posted by redstorm119 (207 posts) - 5 years, 7 months agoHave you tried turning the sensitivity i use my mouse for camera/view control and turning.

permalinkembedsaveparentgive gold[–]roarquel 0 points1 point2 points 2 years ago(0 children)Oh wow, this has been happening for...years? Reply With Quote 2013-07-14,04:05 PM #15 Kseux View Profile View Forum Posts Private Message View Started Threads The Patient Join Date Nov 2011 Posts 213 Now its getting even more weird. Pressing and holding the right mouse button (to rotate your character) will change the angle your character faces AND the camera angle. permalinkembedsaveparentgive gold[–]Snugglupagus 0 points1 point2 points 2 years ago(0 children)Razer Naga Hex owner here, I also experience this bug.

Got it all the time. I thought it was just my mouse being funky. So sometimes when i hold down the right click it will randomly stop working just as if i released the button. permalinkembedsaveparentgive gold[–]eyabear 0 points1 point2 points 2 years ago(0 children)Just reporting in, I just use a derpy regular mouse and I've never experienced this bug that I know of.

permalinkembedsaveparentgive gold[+]plopzer comment score below threshold-17 points-16 points-15 points 2 years ago(1 child)It sounds to me like you have the flip camera hotkey bound and are fat fingering it. Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the Believe me, it's a bug in WoW D: It has nothing to do with the mouse you use. Have you tried this?